Филтрирай продуктите

Аксесоари назад
Описание

Digitrace

Прави локализирането на малки, неметални тръби, канали или тръбопроводи бързо и лесно. Предлага се в 30, 50 или 80 метрови дължини. Digitrace може да се постави в подземно съоръжение, когато е свързан към сигнален предавател DIGITEX, а сигнала се предава по повърхността от кабелен локатор DIGICAT.

MAXiSONDE (8kHz и 33kHz)

Двучестотна 55mm сонда може да се използва да се проследи дълбоко лежаща канализация, канализаионните тръби и други непроводими комунални услуги. Тя действа като предавател на сигнала и може да бъде приложена към широка гама от съоръжения с дълбочинен обхват от 12 метра.

Digimouse (8kHz и 33kHz)

Компактна двучестотна сонда, която може да се изпозлва за проследяване на канализация, канализационни тръби и други непроводими комунални услуги. Тя действа като сигнален предавател и може да бъде приложена към широка гама от съоръжения с дълбочинен обхват от 5 метра.

Тази 80mm скоба е идеалното решение за силно натоварени подземни райони, където се опитвате на намерите конкретни съоръжения. Може да се използва като съединение със сигналния предавтел DIGITEX.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

Локатор Leica UTILIFINDER+

Leica UTILIFINDER+

Локатори Leica DIGICAT 500i, 600i, 700i

Leica DIGICAT i-Series

Локатори Leica DIGICAT 500xf, 600xf, 700xf

Leica DIGICAT xf-Series

Локатор Leica ULTRA

Leica ULTRA