Яну
20
2016

Отчет на SOUTH за 2015

Публикуван е отчета на производителя SOUTH за 2015 година.

Фирмата защитава позицията си на регионален лидер на Китайския пазар.

Разполага с 30 дъщерни фирми в страната и държи първата позиция за най-голям производител на геодезически инструменти в Китай!

Сборът от продажбите на три от основните конкуренти е равeн на продажбите на SOUTH! (Пазарният дял на SOUTH = Hi target + CHC + Stonex.)

За периода са продадени 45 хил. тотални станции и 25 хил. RTK GPS.

Яну
06
2016

Нови HiTech технологии от SOUTH

Фирма SOUTH доказа, че е един от водещите производители, разработващи високо технологични инструменти, софтуер, системи за измерване, анализ и контрол. 
В подкрепа на това ще повдигнем леко завесата за да знаете какво се очаква да излезе на пазара през 2016 година. ​В процес на разработка е "безпилотен плавателен съд" носещ два сензора Ехолот и GPS.


     

През тази година ще бъде представен и новия Дрон на SOUTH за въздушно заснемане с приложение за Орто-фото и 3D моделиране.

 

Професионалният екип на ГЕО-Иванов е поканен да вземе участие в обучението за експлоатация и поддръжка на новите безпилотни апарати на SOUTH.

 

Ное
05
2015

Представяне с изложба

По време на 25-ия международен симпозиум на геодезистите в България. В сградата на НТС София, ул. Г. Раковски 108, зала 4 ще се проведе изложба на съвременна геодезическа техника. Гео-Иванов е дългогодишен спонсор на мероприятието и почетен участник в изложението. 
Окт
15
2015

Напълно обновен и оптимизиран уеб сайт на фирмата

През октомври 2015 година, ГЕО-Иванов ООД има удоволствието да зарадва своите клиенти и потребители с напълно обновения и оптимизиран уеб сайт на фирмата. Надяваме се, че ще Ви зарадваме с новите си продукти и решения, като продължим традициите, създадени през 25 годишната ни съвместна дейност!

Сеп
15
2015

Иновационен South GPS GALAXY G1

След ежегодното изложение INTERGEO 2015  фирма ГЕО-Иванов ООД представи на пазара иновационата GPS система GALAXY G1 с вграден сензор за корекция вертикалноста на приемника до 30о. С вградения си bluetooth 4.0 модул, моделът позволява бърза и стабилна комуникация, както и възможността приемникът да работи пълноценно с таблети, смартфони и т.н. Подобрените хардуерни характеристики на системата я превръщат във флагмана на SOUTH GPS-те.

Сеп
14
2015

Регионална среща - семинар на европейските представители

По време на ежегодното изложение INTERGEO 2015 в Щутгард, се проведе регионална среща (семинар-обучение) за европейските представители на SOUTH. Целта на този семинар беше да бъдат представени новите продукти, както и да обучи участниците за работа с иновативните разработки на фирмата (система за мониторинг на железопътни линии и система GPS-ехолот).

Фирма ГЕО-Иванов ООД беше на особена почит от домакините, поради факта, че е втората фирма открила представителство в Европа, както и за успехите ни за популяризиране на продуктите на SOUTH в България!